recepten
hier bij de recepten leggen wij u uit hoe je met dood normale dingen onze recepten na kunt maken. Wij doen het niet op deze manier natuurlijk.
lolly's
pak voor deze lolly's een zakje haribo starmix. Haal er alle ringen, colaflesjes en gummy beertjes uit. leg ze op een bord gesorteerd (geen plastic bord) en zet het in de magnetron totdat het is gesmolten. Pak dan wat saté-stokjes en draai
het gesmolten snoep om het saté-stokje. je kunt het onder de koude kraan doen om het in vorm te
brengen. laat het daarna afkoelen en eten maar!!
gummy's
voor deze gummy's doe je eigenlijk hetzelfde als bij de lolly's. Je kiest wat haribo gummy beertjes bijv. alle roze. doe alle gummy beertjes op een bord (geen plastic bord). zet het bord in de magnetron todat er bubbeltjes op komen dan is het gesmolten. haal de gesmolten gummy beertjes van het bord af en doe ze in vormpjes. zet ze ergens neer he kan in de koelkast maar je kunt ze ook gewoon op het aanrecht zetten(koelkast werkt het best). wachten tot ze droog zijn, uit de vormpjes halen en eten maar.
MEGA COCA-COLA GUMMY
WAT JE WAT JE NODIG HEB VOOR DIT RECEPT IS: EEN LEEG COLA FLESJE, GELATINE, 50 ML WATER, 250 ML COLA.NU GAAT U DE FLES OPEN SNIJDEN WE HEBBEN DRIE HOEKEN NODIG DUS ER GAAN TWEE HOEKEN AF. maak de binnenkant goed schoon en spray het in met vloeibaar boter of olie. Doe 9 velletjes gelatine in kleine stukjes in het water. laat het 10 minuten weken doe het dan met water en al in de pan. Zet het vuur laag en wacht tot het gesmolten is doe dan een beetje cola in het mengsel. Doe de rest van de cola in een schenkbakje dat is fijner.doe dan het gelatine mengsel er in. schep het schuim er af en zorg dat je lege opengesneden cola fles niet kan gaan rollen. Doe dan het mengsel in de cola fles. laat het ongeveer een half uur afkoelen. Doe de overige cola in vormpjes. zet het in de koelkast en na ongeveer 4 uur in de koelkast kun je het er uit halen. als het goed is gaat het er makkelijk uit en
Bounty's
Wat heb je ervoor nodig (6 bounty’s)
100 gram kokosrasp
2 eetlepels kokosolie
2 eetlepels honing
Ongeveer 80 gram pure chocolade (minimaal 70% cacao)
Hoe bereid je het?
Meng de kokosrasp met de kokosolie en honing in een keukenmachine of blender goed door elkaar.
Maak je handen een klein beetje nat en verdeel het smeuïge kokosmengsel met je handen in 6 porties. Kneed ze stevig in de vorm van een bounty. Als je dat makkelijker vindt kun je er ook gewoon balletjes van maken.
Leg de kokosrepen op een bordje en zet deze voor 20 minuten in de diepvries. Door de kou zal de kokos stevig worden.
Smelt de chocolade au bain marie en haal de kom van het vuur zodra de chocolade helemaal gesmolten is.
Haal je kokosrepen uit de vriezer en doop de eerste kokosreep in de gesmolten chocolade. Dit kun je het beste doen met twee vorken, waarmee je de kokosrepen door de chocolade haalt. Als alle kokos van een reep bedekt is onder een laagje chocolade, haal je de reep uit de kom en leg ‘m op een met bakpapier bekleed bord. Herhaal dit met de andere repen.
Zet het bord minimaal 1 uur in de koelkast, zodat de bounty’s kunnen afkoelen en de chocolade kan stollen.
pepermuntjes
nodig:
-150 gram poedersuiker
-3 eetlepels water
- smaakstof (pepermunt)
-als je wilt nog kleurstof
Doe de poedersuiker in de kom let op voor het stuiven. Doe 1 druppel pepermunt olie er bij. Dan drie eetlepels water. Dan ga je roeren tot het goed stevig is. Het ziet er nu uit als witte klei. als het nog wat nattig is voeg er dan nog wat poedersuiker aan toe. Als je er kleurstof aan toe wil voegen dan doe je dat nu, je pakt een prikker. Doe wat kleurstof op de prikker en veeg het op het deeg. Ga het dan lekker kneden. Van je deegje ga je een hele lange sliert rollen niet heel dik en ook niet heel dun. Pak een mes en snij er plakjes uit (zelf te bepalen hoe groot). Leg alles op een bord. zet ze een 4 uur in de koelkast. Dan worden ze hard.
gezond ijs binnen 2 min.
nodig:
-bevroren fruit (bijv. frambozen van de albert heijn)
-250 gram kwark
-vanille aroma
-lepel
-blender \ staafmixer
doe het hele doosje bevroren fruit in de mixer\blender.Doe de helft van de kwart in de blender\ mixer. zet de mixer aan. Als het klaar is stop je het mengsel in een bak. Doe er dan een eetlepel vanille aroma bij. Roer het dan een beetje door elkaar. Doe er nog wat vanille suiker doorheen anders word het heel zuur. Doe het in een bakje en smullen maar!
Reactie plaatsen
Reacties
Heel erg goede recepten ik ga ze proberen bedankt voor al jullie tips kijk of jullie nog meer van deze overheerlijke recepten hebben